Wij staan voor je klaar!

Slaapwereld een goed begin van de dag

 

Jouw nachtrust is voor ons het allerbelangrijkst, daarom staan we altijd maximaal voor je klaar. We zijn iedere dag in onze winkels en daardoor bereikbaar zoals je gewend bent:

Boek hier jouw tijdsblok

Onze chat wordt beantwoord door dezelfde adviseurs die overdag in de winkel werken, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met een digitale (ro)bot communiceert. Je hebt altijd contact met adviseurs die weten waar ze het over hebben.

Verkoop

Wij zijn gewoon geopend

We doen er alles aan om je slaapwensen in te vullen. Veel klanten zijn je al voorgegaan, zonder uitzondering zijn ze allemaal tevreden. Onze adviseurs staan je graag te woord, je krijgt het volledige advies dat u ook in de winkel zou krijgen. We zetten facetime aan terwijl we met je bellen, we brengen net zo makkelijk stofstalen naar je toe zodat je de juiste stof kunt uitzoeken. En gezien de sterke toename van de verkoop van matrassen in onze online winkel en via de telefoon, is het onze overtuiging dat we met het uitgebreide persoonlijke advies vooraf tot een goede keuze kunnen komen.

Uiteraard is het ook gemakkelijk om bij ons via de webshop je order te plaatsen en om veilig af te rekenen.

Wij zijn gewoon geopend

Onze service draait gewoon door tijdens deze periode

Service

Ook tijdens deze periode leveren wij volop service

Ook onze service afdeling staat onverminderd voor je klaar voor als uw bed of matras niet meer lekker ligt. Of als er iets stuk is gegaan. Er is wat ons betreft geen reden om de oplossing van je vraag uit te stellen. Je kunt een afspraak maken door ons te bellen op 0348-692 429 of je neemt contact op via email: service@slaapwereldonline.nl of via de chat.