Bezorgen

BEZORGEN (en Montage)

Slaapwereld besteedt veel aandacht aan de bezorging van de door jou bestelde producten. We zorgen ervoor dat de producten bij je thuis of op het door jou ingevulde adres worden geleverd. Voor het bezorgen en monteren worden geen kosten in rekening gebracht.

 

Bezorgmogelijkheden

• Via PostNL pakketpost (track en trace)
• Via bezorgservice van Slaapwereld (matrassen en kleine producten) (geen track en trace) 
• Via Montrieurs Interieurmontage (geen track en trace)
• Afhalen in een winkel (gratis)

 

Bezorgservice van Slaapwereld 

Er wordt telefonisch contact opgenomen door de afdeling planning om een afspraak in te plannen voor het bezorgen, hierdoor weet je altijd wanneer je bestelling wordt bezorgd. Mocht je toch niet thuis zijn, plannen wij een nieuwe afspraak in. Voor het bezorgen en monteren worden geen kosten in rekening gebracht.

Bezorgservice via Montrieurs Interieurmontage

Er wordt telefonisch contact opgenomen door Montrieurs Interieurmontage met je om een afspraak in te plannen voor het bezorgen, hierdoor weet je altijd wanneer je bestelling wordt bezorgd. Mocht je toch niet thuis zijn, plannen wij een nieuwe afspraak in. Voor het bezorgen en monteren worden geen kosten in rekening gebracht.

PostNL Pakketpost

Kleinere producten worden geleverd door PostNL Pakketpost. Als een artikel op voorraad is dan is de levertijd gemiddeld 1 tot 3 werkdagen. 

Ben je niet thuis? PostNL bezorgt gratis een tweede keer. Je kunt hiervoor zelf een tweede bezorgpoging inplannen met PostNL. Post NL levert wanneer je niet thuis bent ook bij de buren. Je buren dienen voor ontvangst te tekenen.

Indien het pakket niet afgeleverd kan worden, dan kan het pakket twee weken lang afgehaald worden op het Postkantoor.

Verpakkingsmateriaal

Onze monteurs nemen na het bezorgen en monteren het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Het verpakkingsmateriaal wordt op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt.

Je oude matras inleveren matras retour halen en recyclen

Heb je een nieuw matras gekocht bij Slaapwereld? Dan kun je je oude matras bij ons inleveren. Wij zorgen ervoor dat het matras gerecycled wordt door een gespecialiseerd bedrijf. Het is ook mogelijk om je complete bed in te leveren. Vraag naar de voorwaarden. Meer weten over de matras recycling? klik op onderstaande afbeelding.
Jouw oude matras op een verantwoorde manier afvoeren

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons via 0348 692 429 


Telefonisch: 0348 692 429
E-mail: info@slaapwereldonline.nl