Serta

Serta collectie

DE FAVORIET VAN PREMIUM HOTELS

In de slaapbranche is dit van oorsprong Amerikaanse merk, dat in Europa produceert, een opvallende verschijning. Serta heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met een lange levensduur. Het gebruik van duurzame materialen staat garant voor kwaliteit, met aandacht voor mens en milieu. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een complete en luxe uitstraling en is Serta op het moment een van de grootste merken ter wereld op het gebied van matrassen en boxsprings.

 

Wanneer u kiest voor een Serta bed dan kiest u voor kwaliteit en comfort

Serta Boxsprings

Slapen op een boxspring van Serta is een belevenis. Een op maat gemaakte ervaring die past bij de individuele eisen en wensen van elke slaper.
Serta matras, hoge kwaliteit en vakkundig advies van onze slaapexperts.

Serta matrassen

De uitgebalanceerde opbouw van de matrassen van Serta zorgen ervoor dat de ondersteuning en het comfort optimaal zijn.
Serta Toppers - Matrastopper

Serta toppers

Serta biedt een ruim assortiment topmatrassen.
Slaapwereld vestiging Bussum

Serta outlet producten

In de outlet hebben wij producten die licht gebruikt (showroom modellen) of die geretourneerd zijn.
 
Wie kiest voor Serta kiest voor comfort en luxe en haalt het ultieme hotelgevoel in huis

De meest toonaangevende hotels ter wereld kiezen al decennialang bewust voor het comfort en de uitstraling van Serta. Inmiddels zijn dit al meer dan 4000 hotels!

Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland en kunt u het luxe hotelgevoel thuis ervaren. Het merk heeft ruim tachtig jaar ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van innovatieve slaapsystemen met lange levensduur. De Serta bedden worden geproduceerd in Europa, maar het merk komt oorspronkelijk uit Amerika. De meest toonaangevende hotels ter wereld hebben bewust ervoor gekozen om een Serta boxspring in hun kamers te plaatsen wegens het luxe comfort de en uitstraling en het ligcomfort.

Met een Serta boxspring wordt je lichaam goed ondersteund, omdat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld. Een matras van Serta is zo opgebouwd dat de onderste laag van het matras zorgt voor de juiste ondersteuning en de bovenste laag juist weer zorgt voor het ultieme slaapcomfort. De materialen van het matras zijn duurzaam en zorgen voor een goed ademend matras, waardoor het matras een lange levensduur heeft. Je hebt de keuze uit verschillende matrassen voor je Serta boxspring. De serta boxsprings worden standaard uitgevoerd met een Splendid matras, maar je kunt ook kiezen voor een Royalty matras. Een Serta matras kan een Executive matras zijn (witte matrassen) of een Superior matras (gestoffeerde matrassen) Je hebt de keuze uit een medium of een firm ligcomfort welke je op 2 manieren kan realiseren, een medium of firm-kern uit 1 stuk of een duo core uitvoering waarbij je in 1 groot matras 2 losse kernen stopt, zodat deze individueel invulbaar zijn qua hardheid, maar ook het transport naar plek van bestemming vergemakkelijken.

Serta matrassen

Een matras van Serta is zo opgebouwd dat de onderste laag van het matras zorgt voor de juiste ondersteuning en de bovenste laag juist weer zorgt voor het ultieme slaapcomfort. De materialen van het matras zijn duurzaam en zorgen voor een goed ademend matras, waardoor het matras een lange levensduur heeft. Je hebt de keuze uit verschillende matrassen voor je Serta boxspring. De serta boxsprings worden standaard uitgevoerd met een Splendid matras, maar je kunt ook kiezen voor een Royalty matras. Een Serta matras kan een Executive matras zijn (witte matrassen) of een Superior matras (gestoffeerde matrassen)

Serta topmatras

De matrassen zijn voorzien van een rits die het topmatras op de plek houdt. Standaard zit er een topper op het matras, dit kan een HR topmatras (koudschuim), Gelfoam topmatras, Visco topmatras of een Latex topmatras zijn. Elk topmatras heeft zijn eigen eigenschappen die het de nachtrust bevorderen.