Over Slaapwereld

Maak kennis met Slaapwereld

Slaapwereld is een beddenspeciaalzaak met winkels in Woerden, Bussum en online. In onze showrooms en webshop vind je een groot aanbod van producten op het gebied van slapen. Voor een slaapadvies op maat, het juiste matras, een ondersteunend hoofdkussen en het mooiste beddengoed: bij Slaapwereld vind je alles voor een goede nachtrust.

Slaapwereld is in 2010 en 2016 uitgeroepen tot “Beste M line-dealer van Midden Nederland” en in 2012 uitgeroepen tot “Beste M line-dealer van Nederland”.

Ons motto: "kies voor een goede nachtrust en wordt iedere dag fit en uitgeslapen wakker" , daarom is de pay off van Slaapwereld: een goed begin van de dag

Waar staan wij voor: 

• Deskundig en persoonlijk advies
• Kwaliteit voor de beste prijs
• Gratis levering en montage
• Tot 100 dagen omruilgarantie
• Tot 25 jaar garantie
• Veilig betalen
• Familiebedrijf met passie voor slaapcomfort (al bijna 25 jaar)


Onze collectie is met zorg geselecteerd en bestaat uit kwalitatieve, duurzame en comfortabele matrassen en boxsprings. Uiteraard onderzoeken we regelmatig of de collectie misschien uitbreiding behoeft omdat er bijvoorbeeld nieuwe of andere merken zijn die in hun collectie iets hebben dat we willen toevoegen om onze klanten een nog beter slaapcomfort te kunnen bieden.

Historie

In 1998 werd onze eerste winkel in Woerden geopend. Met een showroom van maar liefst 1200 m2 bieden wij een ruime collectie aan: Serta boxspring, Pullman boxspring combinaties, ieder denkbaar Pullman matras, topdekmatrassen van Pullman, Velda, Serta, Eastborn, ledikanten, senioren ledikanten, bedbodems, bijmeubelen, dekbedden, hoofdkussens, beddengoed en nog veel meer. De vestiging in Woerden is de beddenspeciaalzaak voor o.a. Harmelen, Zegveld, Montfoort, Oudewater, Nieuwkoop, Linschoten, Kamerik, Benschop, Vleuten en De Meern, Woerden, Bodegraven. 

In 2012 hebben wij een tweede winkel geopend in Bussum met een showroom van ruim 400 m2. Deze beddenzaak in het Gooi bedient onder andere klanten uit Amsterdam, Almere, Hilversum, Bussum, Huizen, Naarden, Baarn, Soest en Amersfoort.

Het team van Slaapwereld bestaat uit een groep enthousiaste mensen met kennis en ervaring op het gebied van slapen en slaaptechniek. Niets is te gek en alle vragen op het gebied van slapen en slaapsystemen worden vakkundig beantwoord. Met onze bezorgservice leveren en monteren wij vooral in Nederland en België, bezorging in het buitenland is ook mogelijk. Vakkundige en gespecialiseerde monteurs zorgen voor levering en montage, en meestal voeren we je oude matras(sen) of oude ledikant of boxspring kosteloos voor je af.

Onze missie

Bij Slaapwereld doen wij er alles aan om voor iedereen het beste slaapcomfort te realiseren. Onze slaapexperts gaan aan de hand van jouw wensen op zoek naar het perfecte slaapsysteem. Van te voren brengen we in kaart wat je wensen zijn, waar je lichaam behoefte aan heeft en welke stijl past bij jouw slaapkamer.

Ieder mens is uniek en heeft een ander postuur, slaaphouding en budget. Onze collectie is uitgebreid en bevat producten (matrassen, elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings) van topmerken zoals: Avek, Sunday, Pullman, M line, Velda en Serta. Met al deze leveranciers hebben wij lange samenwerkingen en wij kennen hen door en door. Met al onze kennis doen wij er alles aan om jou ultiem slaapcomfort te laten beleven. Daar hoort ook een comfortabel dekbed en hoofdkussen bij. Om het compleet te maken helpen we je ook bij het uitzoeken van beddengoed dat past bij jouw smaak en stijl. Bij ons houdt het niet op bij de handtekening onder je offerte of order, maar zijn we juist daarna betrokken bij je nachtrust. Service hebben we hoog in het vaandel staan, en we komen bij je langs als er iets is. En daar rekenen we helemaal niks voor, we willen gewoon dat het goed is voor jou.