Over Slaapwereld

Maak kennis met Slaapwereld

Slaapwereld is een beddenspeciaalzaak met winkels in Woerden, Bussum en online. In onze showrooms en webshop vind je een groot aanbod van producten op het gebied van slapen. Voor een slaapadvies op maat, het juiste matras, een ondersteunend hoofdkussen en het mooiste beddengoed: bij Slaapwereld vind je alles voor een goede nachtrust.

Slaapwereld is in 2010 en 2016 uitgeroepen tot “Beste M line-dealer van Midden Nederland” en in 2012 uitgeroepen tot “Beste M line-dealer van Nederland”.

Ons motto: "kies voor een goede nachtrust en wordt iedere dag fit en uitgeslapen wakker" daarom Slaapwereld een goed begin van de dag. 

Waar staan wij voor: 

• Deskundig advies
• Kwaliteit voor de beste prijs
• Gratis levering en montage
• Tot 100 dagen omruilgarantie
• Tot 25 jaar garantie
• Veilig betalen
• Familiebedrijf met passie voor slaapcomfort


Onze collectie is met zorg geselecteerd en bestaat uit kwalitatieve en comfortabele matrassen en boxsprings. 

Historie

In 1998 werd onze eerste winkel in Woerden geopend. Met een showroom van maar liefst 1200 m2 bieden wij een ruime collectie aan: Serta boxspring, Pullman boxspring combinaties, ieder denkbaar Pullman matras, topdekmatrassen van Pullman, Velda, Serta, Eastborn, ledikanten, senioren ledikanten, bedbodems, bijmeubelen, dekbedden, hoofdkussens, beddengoed en nog veel meer. De vestiging in Woerden is de beddenspeciaalzaak voor o.a. Harmelen, Zegveld, Montfoort, Oudewater, Nieuwkoop, Linschoten, Kamerik, Benschop, Vleuten en De Meern, Woerden. 

In 2012 hebben wij een tweede winkel geopend in Bussum met een showroom van ruim 400 m2. 

Het team van Slaapwereld bestaat uit een groep enthousiaste mensen met kennis en ervaring op het gebied van slapen en slaaptechniek. Niets is te gek en alle vragen op het gebied van slapen en slaapsystemen worden vakkundig beantwoord. Met onze bezorgservice leveren en monteren wij in Nederland, België en Duitsland. Vakkundige en gespecialiseerde monteurs zorgen voor levering en montage.

Onze missie

Bij Slaapwereld doen wij er alles aan om voor iedereen het beste slaapcomfort te realiseren. Onze slaapexperts gaan aan de hand van jouw wensen op zoek naar het perfecte slaapsysteem. Van te voren brengen we in kaart wat je wensen zijn, waar je lichaam behoefte aan heeft en welke stijl past bij jouw slaapkamer.

Ieder mens is uniek en heeft een ander postuur, slaaphouding en budget. Onze collectie is uitgebreid en bevat producten (matrassen, elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings) van topmerken zoals: onze eigen huislijn, Sunday, Pullman, M line, Velda en Serta. Met al deze leveranciers hebben wij lange samenwerkingen en wij kennen hen door en door. Met al onze kennis doen wij er alles aan om jou ultiem slaapcomfort te laten beleven. Daar hoort ook een comfortabel dekbed en hoofdkussen bij. Om het compleet te maken helpen we je ook bij het uitzoeken van beddengoed dat past bij jouw smaak en stijl.