Pullman collectie

Pullman collectie

 

Pullman producten

Ontdek het assortiment van Pullman

 

Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort, dit is mede te danken aan het Pullman pocketvering-interieur

Pullman Boxsprings

Een Pullman boxspring geeft ongekend comfort, dit is mede te danken aan het Pullman pocketvering-interieur
Pullman matras, hoge kwaliteit en vakkundig advies van onze slaapexperts.

Pullman matrassen

Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust.
Pullman Toppers - Comforttopper

Pullman toppers

Alle matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving.
Slaapwereld vestiging Bussum

Pullman outlet producten

In de outlet hebben wij producten die licht gebruikt (showroom modellen) of die geretourneerd zijn.

 

Ons Pullman test center

In onze beddenwinkel in Woerden hebben wij een test centrum waar alle Pullman matrassen getest kunnen worden. Hieronder een virtuele tour om je alvast een impressie te geven.

 

Het geheim van Pullman matrassen

Pullman is al 150 jaar lang producent van hoogwaardige matrassen en worden met passie handgemaakt door vakmensen in de fabriek in Nederland. Alle producten mogen pas na een strenge kwaliteitscontrole de fabriek verlaten. Pullman heeft zich er dus al heel lang in gespecialiseerd om jou een heerlijke nachtrust te geven. Of je nou houdt van stevig of zacht: de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Pullman matrassen bezorgen jou een geweldige nachtrust. Je kunt hier bij Slaapwereld nog een dimensie aan toevoegen met onze Pullman toppers. Wat is dan het geheim van Pullman? Alle Pullman matrassen en toppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een antiallergische en frisse slaapomgeving. 

Daarnaast worden alle Pullman Original matrassen worden uitgevoerd met de nageharde InSide Pocketvering. Deze veren zorgen voor een perfecte aanpassing aan de vorm van uw lichaam. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar uw lichaamscontouren, terwijl de binnenste veer alleen reageert op die plaatsen waar uw lichaam meer ondersteuning verdient. Zowel de Original matrassen, als boxsprings worden van rand tot rand geveerd. Dit zorgt voor een subliem ligcomfort over de gehele breedte van uw bed. 

De hoogwaardige techniek, uitstekende afwerking en kwaliteit van Pullman matrassen en toppers staan garant voor een nieuwe slaapbeleving en een heerlijke nachtrust.

Waarom een Pullman topper?

Pullman heeft een collectie topmatrassen die naadloos aansluit op jouw Pullman matras. Wanneer je een comforttopper op jouw matrassen legt dan functioneerd deze als een liefdesbrug waardoor de naad tussen de 2 matrassen niet meer voelbaar is. Een Pullman topmatras kan een goede toevoeging zijn op jouw matras en zorgen voor een stukje extra comfort. Elke Pullman topper is behandeld met Sensity die op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. De Pullman toppers zijn verkrijgbaar in Koudschuim, latex, natuurlatex en een pockettopper. Elk topmatras heeft zo zijn eigen voordelen.
Een ander groot voordeel van de Pullman topper is dat deze de levensduur van uw matras verlengt.