Eastborn

Boxsprings en matrassen - Eastborn

Eastborn maakt boxsprings en matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959! De Eastborn matrassen en boxsprings zijn voorzien van unieke pocketvering in combinatie met de meest geavanceerde materialen. Hierdoor bieden zij een passende oplossing voor jouw specifieke slaapwensen.

 

De boxsprings van Eastborn zijn zelf samen te stellen

Eastborn Boxsprings

De boxsprings van Eastborn zijn volledig samen te stellen.
Eastborn matras, hoge kwaliteit en vakkundig advies van onze slaapexperts.

Eastborn matrassen

Of u nu houdt van stevig of weldadig zacht; de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van Eastborn matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust.
Eastborn Toppers - Topdekmatrassen

Eastborn toppers

Alle matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity®, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving.
Slaapwereld vestiging Bussum

Eastborn outlet producten

In de outlet hebben wij producten die licht gebruikt (showroom modellen) of die geretourneerd zijn.

 

Eastborn Matrassen

De matrassenlijn van Eastborn bestaat uit een serie pocketvering matrassen. Alle Eastborn matrassen en topdekmatrassen zijn voorzien van een matrasstof met Sensity® behandeling. Met de Eastborn matrassen heeft u altijd een schoon en fris bed.
Alle matrassen hebben elektrothermisch nageharde veren. Door de toepassing van hoogwaardige technologie worden deze veren veredeld. Tijdens het productieproces wordt de Advanced pocketveer op gepatenteerde wijze elektrothermisch nagehard. Ook na vele jaren intensief gebruik komt de Advanced pocketveer steeds weer terug in zijn oorspronkelijke stand.
Eastborn boxsprings, matrassen en topmatrassen

Slaapgarantie

Op alle Eastborn matrassen is Slaapgarantie van toepassing. Voor meer informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar de afdeling verkoop.

Garantie

Niet alleen biedt Eastborn een slaapgarantie van 60 dagen omruilgarantie, ook geeft Eastborn 5 jaar volledige garantie op de matrassen.

 

100% Nederlands fabrikaat

Eastborn maakt boxsprings en matrassen met passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959! Ze gebruiken daarvoor alleen de allerbeste materialen. Ze testen steeds opnieuw of ze voldoen aan onze hoge eisen op het gebied van comfort en duurzaamheid. Zo kunnen ze de vertrouwde Eastborn kwaliteit blijven garanderen. Natuurlijk combineren ze het ambachtelijk vakwerk van toen met de technologie van nu. ze spelen in op jouw wensen en de laatste slaapkamertrends.