Werken bij Slaapwereld

Om onze groeiambities waar te kunnen maken zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Of het nou gaat om een goede verkoper, chauffer of zorgvuldige monteur. Geïnteresseerd? Kijk hieronder voor vacatures die momenteel beschikbaar zijn.
Jouw nieuwe droombaan als slaapadviseur

Adviseur slapen

Ben je energiek, enthousiast, luister je graag naar klanten en hun wensen, kun je goed doorvragen om ook de niet uitgesproken behoeftes van je klanten te achterhalen en vind je het leuk om het mensen naar hun zin te maken?
Bekijk dan snel deze vacature

Aantal uren: 24-32 uur per week
Locatie: Woerden
Jouw nieuwe droombaan als slaapadviseur

Stagiair online marketing

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in omgeving Utrecht? Is online retail marketing jouw ding en wil je alles leren over het verbeteren van (online) klantreizen en het bedenken en toepassen van online campagnes?
Reageer dan snel voor deze stageplek

Aantal uren: In overleg
Locatie: Woerden/Bussum

 

Staat jouw vacature er niet tussen?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven personen die een toevoeging voor ons team zijn. Ben jij een goede adviseur, een goede online marketeer of iemand die op een andere manier een goede toevoeging voor ons team kan zijn? Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0348 692 429 of vul onderstaand formulier in.