Vacature | Ben jij die vlotte adviseur Slapen (M/V)?

 

Ben je energiek, enthousiast, ga je graag met mensen in gesprek over hun wensen, en vind je het leuk om mensen weer lekker te laten slapen?

Dan biedt Slaapwereld Woerden je een veelzijdige baan waarbij je klanten adviseert over de betere beddenmerken van Nederland, en waarbij je (o.a.) ook:

 

Je hoeft niet per se ervaring te hebben in de beddenwereld, dat leer je vanzelf! Gastvrijheid, nieuwsgierigheid en drive om succesvol te zijn is meer dan genoeg. We vinden het belangrijker dat je hartstikke goed met mensen bent en het leuk vindt om advies te geven en te verkopen. Je opleiding speelt maar deels een rol, mbo of hbo werk- en denkniveau zegt ons meer dan officiële papieren. Goede beheersing van de Nederlandse taal is wel een vereiste. En je hebt een absolute pré als je in de buurt van Woerden woont. En leeftijd, dat zegt ons niet zoveel. Positieve energie en vitaliteit wel.

Slaapwereld is een echte beddenspeciaalzaak en bestaat al bijna 25 jaar. We hebben een vestiging in Woerden (1200m2 showroom) en online (www.slaapwereld.nl). Bij Slaapwereld doen wij er alles aan om voor iedereen het beste slaapcomfort te realiseren. We brengen in kaart wat je wensen zijn, waar je lichaam behoefte aan heeft, welke stijl past bij jouw slaapkamer, en wat er in je budget past. Onze collectie is uitgebreid en bevat producten (matrassen, elektrisch verstelbare en vlakke boxsprings, ledikanten) van topmerken zoals Pullman, Eastborn, M line, Serta, Cinderella, Sunday, Kayori. Met al deze leveranciers werken we al heel lang succesvol samen. Met al onze kennis doen wij er alles aan om onze klanten ultiem slaapcomfort te laten beleven. En bovendien schenken we de beste koffie en/of cappuccino voor een heerlijk bezoek aan onze showroom.

We hebben een klein en betrokken team waar we je graag in verwelkomen. We zoeken iemand voor vier of vijf dagen per week, ook voor de zaterdagen en feestdagen (uiteraard in overleg).

Als je geïnteresseerd bent, dan horen we heel graag van je. Bel dan met Marijn Keukelaar op 0348-692429 of mail naar mkeukelaar@slaapwereld.nl. Dat kan natuurlijk ook voor vragen die je wilt stellen!