Mline

M line collectie

Ontdek het assortiment van Mline

 

Wanneer u kiest voor een M line bed dan kiest u voor kwaliteit en comfort

Mline Boxsprings

De Mline Intense en Superior boxspring zijn speciaal ontworpen om je optimaal te ondersteunen tijdens het slapen
Mline matras, hoge kwaliteit en vakkundig advies van onze slaapexperts.

Mline matrassen

Of u nu houdt van stevig of zacht; de Mline matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust.
M line Toppers - Topmatras

Mline toppers

De Mline toppers zorgen voor extra comfort en dient ook als overbrugging tussen 2 matrassen.
Slaapwereld vestiging Bussum

M line outlet producten

In de outlet hebben wij producten die licht gebruikt (showroom modellen) of die geretourneerd zijn.

 

Over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line matras, boxspring of kussen ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op Mline matrassen slapen. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de Mline producten leidt tot een een goede nachtrust en een bijdrage levert aan een gezonde levensstijl. Je brengt immers gemiddeld één derde van je leven slapend door. Topsporters zijn ervan overtuigd dat Mline bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere sportprestaties. Laat u zich ook overtuigen?

Mline wordt gedreven door innovatie. Alle Mline producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken we over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op Mline. Iets waar we trots op zijn!

Alle Mline producten worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van Mline matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd.Slaapwereld is al meer dan 20 jaar dealer van Mline. Wij behoren al jaren tot de beste dealers van Mline.

Slaapwereld is al meer dan 20 jaar dealer van Mline. Wij zijn de afgelopen 20 jaar meerdere malen tot beste Mline dealer gekozen. Onze slaapspecialisten kunnen u alles vertellen over Mline producten.

 

De m line boxsprings zijn ontworpen voor optimaal slaapcomfort

M line boxsprings

Het leven kan soms erg druk zijn. Je werkt overdag, sport regelmatig en je hebt ook nog een sociaal leven om te onderhouden. Je slaap is dus erg belangrijk. Met een M line boxspring geniet je van een optimale nachtrust. Hierdoor kun je overdag presteren en rust je 's avonds lekker uit. 

Een goede boxspring vormt de basis van je gezondheid. Voor zowel lichamelijk als geestelijk welzijn is een goede nachtrust namelijk ontzettend belangrijk. Daarom zijn de M line Intense en Superior boxspring speciaal ontworpen om je optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. De boxsprings zijn uitgerust met een hybride techniek, namelijk dezelfde techniek die je van de M line matrassen kent. Het resultaat? Een mooie samenwerking tussen luxe en comfort, waardoor je altijd perfect ligt met je boxspring van M line.
De collectie M line boxsprings is van zeer goede kwaliteit. Niet voor niets slapen topatleten op een M line matras. Doordat de boxsprings van M line een unieke samenstelling hebben zijn deze van uitstekende kwaliteit. Ze zijn namelijk gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim met infused Slow Motion Gel. De gel vormt zich perfect naar je lichaam en zorgt voor een goede ventilatie en drukverdeling.

M line matrassen

De matrassen van M line hebben een unieke samenstelling. Ze zijn onder andere gemaakt van een innovatief visco-elastisch schuim. Het visco-elastisch M line schuim vormt zich perfect naar je lichaam en de open celstructuur zorgt voor uitstekende ventilatie. Hierdoor zorgen M line matrassen voor een uitstekende ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en een goede ventilatie tijdens je slaap. Daarbij ontvang je bij aankoop van een M line matras ook nog eens tot 10 jaar uitstekende M line garantie. 

Wil je weten wat de verschillen tussen de Cool Motion matrassen zijn? vergelijk M line Cool Motion matrassen. Van de Cool Motion matrassen hebben we ook de veel gestelde vragen op een rijtje gezet: Vraag en antwoord Cool Motion matrassen
Of misschien ben je meer geïnteresseerd in het verschil tussen de de M line Iconic matrassen?

M line bedden

Met de Multi Motion bedden introduceert M line een nieuwe collectie. De bedden zijn ontworpen op basis van die nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek en constructie. Maar ook in het design zijn de laatste trends gevolgd. Je kunt de Multi Motion samenstellen naar jouw wensen, met verschillende opties en accessoires. Zo ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit én een mooie look. De Multi Motion biedt je de oplossing voor een goede nachtrust.

De basis van de M line Multi Motion bestaat uit een strak aluminium frame. De bodem is opgebouwd uit verende latten met daarop een mini variant van de pocketvering die ook in onze boxsprings gebruikt worden. Deze pocketvering bestaat uit zeven comfortzones, die ervoor zorgen dat de drukpunten van je lichaam beter ondersteund worden gedurende je slaap. Dit maakt de Multi Motion ergonomisch verantwoord en uitermate comfortabel. De Multi Motion is voorzien van antislip zodat het matras niet schuift over het bed.
Door een eigen hoofdbord en/of voetenbord te kiezen kun je het geheel naar smaak samenstellen.