Boxspring Aanbiedingen

Filters

Categorie├źn

Boxspring Aanbiedingen

De beste boxspring aanbiedingen en acties

Op zoek naar een goede aanbieding voor een nieuwe boxspring. Bekijk hier ons actuele aanbiedingen/acties van o.a. Pullman, Velda, Eastborn, Serta en M line. Een nieuwe boxspring kopen kan een heel gedoe zijn, bel onze slaapadviseur voor een advies op maat.

Boxspring aanbieding

Het grootste assortiment Pullman, Eastborn, Serta, M line en Velda boxsprings. Voor ieder type en ieder budget is de beste boxspring een combinatie van kwaliteit en prijs.

Boxpring outlet

Met enige regelmaat vervangen wij de boxsprings, bedden, matrassen en toppers uit onze showroom. Deze bieden we dan met een hoge korting aan. Uiteraard zijn hier ook alle prijzen inclusief bezorging en montage.

Elektrische boxspring

Een (elektrisch) verstelbare boxspring zorgt voor extra comfort, als je nog even een boek wil lezen. Als je last hebt van lichamelijke klachten en de ideale ligpositie wil kunnen aanpassen, dan kan dit bij een elektrisch verstelbare boxspring met 1 druk op de knop. Doordat de meeste boxsprings verstelbaar zijn voor zowel hoofdeind als voeteneind is er voor bijna iedereen wel een ideale positie te vinden. Kortom, op alle manieren een genot om vele uurtjes in bed door te brengen.

Beddenwinkels in Regio Utrecht / het Groene Hart

In onze beddenwinkel Woerden en beddenwinkel Bussum vind je de beste boxspring. We hebben een zorgvuldig samengestelde selectie van diverse topmerken zoals; Pullman, M-Line, Eastborn Velda en Serta. Hiermee bieden wij de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Onze slaapexperts staan voor jou klaar. Samen met jou kijken wij graag naar een goede oplossing voor het beste slaapcomfort. Je kunt langskomen in 1 van onze beddenwinkels om inspiratie op te doen en onze boxsprings, bedden en matrassen uit te proberen. Je vind ons in de regio Utrecht, Randstad en in de provincies Zuid Holland en Noord Holland.