Luxe Lampion Cooler cadeau

Krijg een gratis Lampion Cooler bij aanschaf bed of matrassen

Krijg een gratis Cooler bij aanschaf nieuwe boxspring of matrassen

Ontvang een Gratis Lampion Cooler

Op jouw nieuwe boxspring lekker genieten van een verkoelend drankje onder genot van jouw favoriete muziek. Uiteraard is deze Cooler ook in de in de woonkamer, tuin, op het strand of in het park te gebruiken. Maar je kunt hem uiteraard ook naast de bank zetten voor een gezellig avondje. Omdat deze interactieve Cooler is oplaadbaar en via de app kun je makkelijk de kleur instellen die op dat moment het beste past en jouw favoriete muziek aanzetten. Met de Lampion Cooler heb je een echte eyecatcher voor een gezellige sfeer.

Als je tijdens onze actieperiode een nieuwe boxspring of matrassen koopt, ontvang je deze sfeermaker van ons cadeau!

Wij hebben 3 type lampion Coolers die wij weggeven, S/M/L. Informeer in één van onze winkels welke Cooler je bij jouw aankoop krijgt. Indien je jouw boxspring of matrassen online wilt aanschaffen, kun je contact met ons opnemen om gebruik te maken van deze actie.
Per telefoon  0348 692 429 voor Woerden of 035 642 1922 voor Bussum
Per email: webshop@slaapwereldonline.nl
Je kunt natuurlijk ook de Chat functie op de website gebruiken

 

Nikki-Lampion Cooler bij aanschaf van een boxspring
Lampion Cooler om de bedtijd sfeervol te besteden
Ontvang een Lampion Cooler Cadeau bij aanschaf van een boxspring/ledikant of matrassen
Sfeervolle Cooler met verlichting en muziek gratis bij aanschaf boxspring of ledikant

 

Over de Cooler:

De Lampion biedt meer dan mooie verlichting! Via de ingebouwde bluetooth speaker stream je je eigen muziek en in de uitgespaarde ruimte aan de bovenkant houd je de wijn heerlijk gekoeld. Een lampion, speaker en wijnkoeler in 1! Wat heb je nog meer nodig?

De Lampion is voorzien van een uitstekende batterij. Hierdoor is De Lampion draadloos te gebruiken. Met de gratis app bedien je zowel het licht als het geluid. Voor nog meer plezier connect je een ongelimiteerd aantal lampionnen, zodat je in iedere hoek hetzelfde licht en geluid krijgt. 

Multicolor lamp

Warm wit of multicolor, de keuze is aan jou! Voor elke sfeer is wel een kleur te bedenken. Laat de kleuren verspringen op de maat van de muziek, in een rustige fade modus of een kies een enkele kleur. Het gebruik van de app maakt de bediening zeer eenvoudig!

Speaker

Via bluetooth koppel je je telefoon of ander device zeer eenvoudig aan jouw wannahave. Kies je eigen playlist of favoriete radiostation en geniet van een hoogwaardige sound. Let the music play! Gebruik de Nikki.Amsterdam app om je muziek nog gemakkelijker te streamen.


Connect

Wij houden van verbinden. Creëer nog meer sfeer door verschillende Nikki.Amsterdam producten aan elkaar te koppelen. Zo heb je in elke gewenste hoek hetzelfde geluid en licht. Als dat niet gezellig wordt!


Wijnkoeler

De drankjes heerlijk gekoeld en muziek op de achtergrond. De waterproof uitsparing in het midden vul je met ijs(water) en je wannahave is klaar voor gebruik.


Batterijduur

Jouw sfeermaker wordt geleverd met een kabel om op te laden. Hierna is het gebruik volledig draadloos en creëer je sfeer waar jij dat wilt. In bed, de tuin, op het terras, de boot of in het park!


App

Download de Nikki.Amsterdam app voor elk apparaat. Met de app kun je je favoriete playlist afspelen en het licht instellen in een kleur naar keuze!