Garantie voorwaarden Mline producten

GARANTIEVOORWAARDEN M LINE

M line staat voor topkwaliteit, zij geven op alle producten een standaard garantie. Deze garantie wordt gegeven door de erkende M line dealer die het betreffende product verkocht heeft (naam en adres staan vermeld op de originele factuur). De garantietermijn gaat in op de datum die vermeld staat op de factuur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via mline.nl/productregistratie je M line producten te registreren. Na registratie maak je kosteloos aanspraak op een verlengde garantie voor bijna alle M line producten. Wat de verlenging van de garantieperiode precies is lees je in onderstaande voorwaarden.

Garantie op (gestoffeerde) Cool Motion, Slow Motion, Iconic en TeamNL matrassen

DBC Nederland B.V.* geeft garantie op de kern van matrassen, wanneer fabricagefouten en fysieke veranderingen zijn opgetreden die zichtbaar een dikteverlies van meer dan 2 cm in de toplaag van het matras veroorzaken. Deze garantie geldt niet bij normaal verlies van stevigheid en bij de verandering en/of verkleuring van de niet-drukverdelende eigenschappen. DBC Nederland B.V. geeft 1 jaar garantie op de tijk van alle M line matrassen en stofferingen van gestoffeerde matrassen, wanneer materiaal- en fabricagefouten zijn opgetreden.

 

Garantie op toppers

Voor de kern van toppers geldt een standaard garantieperiode van 2 jaar. Heb je online het product bij M line geregistreerd? Dan verlengen zij de garantie automatisch tot 5 jaar, waarvan 2 jaar volledige garantie. Na 2 jaar geldt een afschrijving en ontvang je in geval van materiaal- en fabricagefouten een percentage van de oorspronkelijke aanschafprijs (minus €150 waarde van de tijk) als vergoeding**.
Deze vergoeding is enkel in te zetten voor een vervangend product en wordt als volgt berekend:
na 2 jaar en tot 3 jaar na factuurdatum: 75% vergoeding
na 3 jaar en tot 4 jaar na factuurdatum: 50% vergoeding
na 4 jaar en tot 5 jaar na factuurdatum: 25% vergoeding

Garantie op dekbedden en kussens

 

Garantie op textiel

Op textielproducten wordt 1 jaar volledige garantie gegeven. Uit hygiënisch oogpunt is het ruilen van textielproducten alleen mogelijk als de verpakking nog ongeopend is.

Garantie op bedbodems en boxsprings

Op draad- en framebreuk wordt door M line 10 jaar volledige garantie gegeven, op de motoren en elektronica wordt 2 jaar volledige garantie gegeven. Bij materiaal- en fabricagefouten op stoffen wordt 1 jaar volledige garantie gegeven. Na verloop van tijd is het mogelijk dat stoffen verkleuren door directe en indirecte lichtinval, daarom valt verkleuring van het materiaal buiten de garantie.

Garantie op Showroommodellen

Op showroommodellen en -matrassen wordt 2 jaar garantie gegeven op draad- en framebreuk, ingaande op de datum die vermeld staat op de factuur. Elektronica, motoren en stoffen vallen buiten de garantie. Het is niet mogelijk om via online registratie de garantie voor producten uit de showroom te verlengen. 

 

*M line is een merk van DBC Nederland B.V. (Dutch Bedding Company).
**Niet in combinatie met lopende acties.
Zet- en drukfouten voorbehouden.