De grote Huisverbouwing Aflevering 6

 

De grote huisverbouwing bedden matrassen beddengoed

 

Slaapwereld doet in meerdere nieuwe afleveringen van De Grote Huisverbouwing mee om droomslaapkamers van de deelnemers te realiseren. Per uitzending laten we zien welke producten zijn gebruikt, en waar je ze kunt aanschaffen in onze webshop.

Als je in één van de producten geïnteresseerd bent  en persoonlijk advies over wilt krijgen, dan nodigen we je graag uit om via de chat op de website, of via mail info@slaapwereld.nl contact met ons op te nemen. En uiteraard ben je ontzettend welkom in onze winkels in Bussum en/of Woerden.

 

Terug naar overzicht

Overzicht Aflevering 6 van De grote huisverbouwing

 

 

Matras
Pocketveer matras
Het matras voor de slaapkamer van Tim en Eszra

Pocketveer matras met een afdeklaag van koudschuim

Voor Tim en Eszra heeft het team van De Grote Huisverbouwing zelf een ledikant getimmerd. In dat ledikant ligt een heerlijk stevig matras van Slaapwereld, de Everlife Eco matras. Een 21 cm dik pocketveer matras met een bijzonder verhaal. De tijk van de matras (de hoes) is gemaakt van gerecyclede plastic flessen, er zijn er wel 16 per matras in verwerkt. Van de flesjes worden in het recycle proces bolletjes gemaakt, die vervolgens worden uitgetrokken tot vezels waarvan de tijk wordt geweven. Geen warme vezels omdat het plastic is, want er worden allerlei ventilerende eigenschappen aan toegevoegd. Net als bij sportkleding van de grote merken, die ook gebruik maken van deze technologie. Verder ventileert het pocketveermatras sowieso goed doordat er natuurlijk vooral heel veel ruimte is tussen de pocketveren om warmte af te voeren. Dit matras is goed betaalbaar en heeft handige handvatten waardoor het makkelijk te keren en te draaien is.

Pocketveer Matras

Pocketveer matras met een afdeklaag van koudschuim
 

 

 

Dit dekbedovertrek van Kayori bestaat uit 100% tencel

Dekbedovertrek
Dekbedovertrek Tashiro
Voor de juiste sfeer en heerlijk comfort

Dit dekbedovertrek van Kayori bestaat uit 100% tencel

Djamilla heeft voor Tim en Eszra gekozen voor het dekbedovertrek Tashiro van Kayori. Een superzachte overtrek van Tencel met een prachtig kleurverloop. De verschillende groentinten lopen zacht in elkaar over en maken zo een mooi geheel. De stof van Tencel is een erg sterk natuurlijk materiaal, dat hele goede ventilerende eigenschappen heeft, koel in de zomer en warm in de winter. Verder heeft het als voordeel dat bacteriën geen kans hebben bij dit materiaal, waardoor het veel langer fris blijft ruiken. De overtrek is natuurlijk in meerdere maten te verkrijgen, bij Tim en Eszra ligt het in de maat 200x200 cm op een matras van 160x200 cm breed.

Dekbedovertrek Tashiro