De Grote Huisverbouwing Aflevering 3

 

De grote huisverbouwing bedden matrassen beddengoed

 

Slaapwereld doet in meerdere nieuwe afleveringen van De Grote Huisverbouwing mee om droomslaapkamers van de deelnemers te realiseren. Per uitzending laten we zien welke producten zijn gebruikt, en waar je ze kunt aanschaffen in onze webshop.

Als je in één van de producten geïnteresseerd bent  en persoonlijk advies over wilt krijgen, dan nodigen we je graag uit om via de chat op de website, of via mail info@slaapwereld.nl contact met ons op te nemen. En uiteraard ben je ontzettend welkom in onze winkels in Bussum en/of Woerden.

 

Terug naar overzicht

Overzicht Aflevering 3 van De grote huisverbouwing

 

 

Ledikant
Ledikant Mine
Het ledikant voor de slaapkamer van Femke

Eikenhouten Ledikant Mine

Voor de slaapkamer van Femke hebben we gekozen voor het massief eiken ledikant Mine in de maat 140 x 200 cm. Robuust en tijdloos, en tegelijkertijd industrieel en stoer door de potenset Luge. Met een lattenbodem naar keuze (vlak of (elektrisch) verstelbaar) en ieder gewenst matras kun je ook met dit ledikant je ideale comfort en ondersteuning realiseren voor een goede nachtrust. Het ledikant wordt bij ons standaard geleverd met de middenbalk die het bed extra stabiliteit geeft en waarop de lattenbodem(s) rusten. Het ledikant is verkrijgbaar in veel verschillende maten.

Ledikant Mine

Eikenhouten Ledikant Mine
 

 

 

Stevige Lattenbodem voor de juiste basis

De lattenbodem
Bedbodem
Voor de juiste basis

Stevige Lattenbodem voor de juiste basis

In het ledikant Mine voor Femke in deze uitzending is gekozen voor twee vlakke lattenbodems van 70 cm breed en 200 cm lang. De lattenbodems hebben elk 42 latten, verdeeld in 5 zones, die zorgen voor optimale ondersteuning van het matras. Ook kun je de latten in de schouder- en middenzone naar wens instellen qua hardheid. Zelf je kun je natuurlijk ook kiezen voor een handverstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodem voor extra slaapcomfort.

Lattenbodem 42 Lats

 

 

 

Het Matras
M line Cool Motion 2
Voor Femke biedt dit matras de beste ondersteuning

Het juiste matras voor Femke

In het ledikant van Femke ligt een M Line 2 matras van 140x200 cm uit 1 stuk. Een compleet schuimmatras zonder pocketveren dat zorgt voor precieze en drukverlagende ondersteuning. Als basis is het matras opgebouwd met geprofileerd HR schuim, waarop een toplaag ligt van hoge kwaliteit Visco-elastisch schuim dat zich om je lichaam vormt.

M line Cool Motion 2

Het juiste matras voor Femke
 

 

 

Het dekbedovertrek met de juiste uitstraling

Dekbedovertrek
Dekbed overtrek
De sfeermaker om de uitstraling compleet te maken

Het dekbedovertrek met de juiste uitstraling

Saitama is een heel speciaal dekbedovertrek; de overtrek is gekleurd door kleurstoffen die rechtstreeks uit de natuur komen! Voor deze kleurstoffen wordt restmateriaal uit de agrarische sector gebruikt: helemaal natuurlijk en zerowaste. De dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% GOTS gecertificeerde katoen-satijn en hebben een prachtig ingeweven dessin, en een fairtrade certifcering.

Dekbedovertrek Saitama