De Grote Huisverbouwing Aflevering 1

 

De grote huisverbouwing bedden matrassen beddengoed

 

Slaapwereld doet in meerdere nieuwe afleveringen van De Grote Huisverbouwing mee om droomslaapkamers van de deelnemers te realiseren. Per uitzending laten we zien welke producten zijn gebruikt, en waar je ze kunt aanschaffen in onze webshop.

Als je in één van de producten geïnteresseerd bent  en persoonlijk advies over wilt krijgen, dan nodigen we je graag uit om via de chat op de website, of via mail info@slaapwereld.nl contact met ons op te nemen. En uiteraard ben je ontzettend welkom in onze winkels in Bussum en/of Woerden.

 

Terug naar overzicht

Overzicht Aflevering 1 van De grote huisverbouwing

 

 

Ledikant
Ledikant Rough
Het ledikant voor de zoon van Karin en Michel

Eikenhouten Ledikant Rough

Het ledikant van de zoon van Karin en Michel is het massief eikenhouten ledikant Rough in de maat 140x200 cm. Het ledikant wordt bij ons standaard geleverd met de middenbalk die het bed extra stabiliteit geeft en waarop de lattenbodem(s) rusten. Het leuke van dit ledikant is dat er verschillende types van zijn, met andere hoofdborden en ook één met een hoger voetbord. En je kunt uit verschillende potensets kiezen om je bed compleet te maken. Het ledikant is verkrijgbaar in veel verschillende maten.

Ledikant Rough

Eikenhouten Ledikant Rough
 

 

 

Stevige Lattenbodem voor de juiste basis

De lattenbodem
Bedbodem
Voor de juiste basis

Stevige Lattenbodem voor de juiste basis

In het ledikant Rough in deze uitzending is gekozen voor twee vlakke lattenbodems van 70 cm breed en 200 cm lang. De lattenbodems hebben elk 42 latten, verdeeld in 5 zones, die zorgen voor optimale ondersteuning van het matras. Ook kun je de latten in de schouder- en middenzone naar wens instellen qua hardheid. Zelf je kun je natuurlijk ook kiezen voor een handverstelbare of elektrisch verstelbare lattenbodem voor extra slaapcomfort.

Lattenbodem 42 Lats

 

 

 

Het Matras
M line Cool Motion 5
Voor de Zoon van Karin en Michel biedt dit matras de beste ondersteuning

Het juiste matras voor de zoon van Michel en Karin

We hebben voor de zoon van Karin en Michel gekozen voor de M Line Cool Motion 5 matras. Dit unieke drukverlagende eigenschappen van dit matras zorgt voor een maximale drukverdeling. Door de bovenste laag van innovatief visco-elastisch schuim, dat zich exact vormt naar je lichaam en door de Body Adapt profilering geniet je van ondersteuning op de juiste plaatsen van je lichaam. Door de 7-zone pocketvering die diep onder de diverse schuimlagen in het matras is aangebracht wordt het lichaam gedurende de hele levensduur van het matras goed ondersteund. Voor iedere lichaamsbouw en slaaphouding is er een geschikt M Line matras.

M line Cool Motion 5

Het juiste matras voor de zoon van Michel en Karin
 

 

 

Het dekbedovertrek met de juiste uitstraling

Dekbedovertrek
Dekbed overtrek
De sfeermaker om de uitstraling compleet te maken

Het dekbedovertrek met de juiste uitstraling

Het Kayori Shizu dekbedovertrek is gemaakt van 100% biologisch katoen-satijn. Dus helemaal puur en schoon, zonder nare chemicalien en pesticiden. Het prachtige geometrische patroon in ton-sur-ton kleur is in de stof geweven en zal er dus niet vervagen, ook niet na vele malen wassen. Het stijlvolle patroon zorgt ervoor dat het dekbedovertrek past in ieder interieur.

Dekbedovertrek Shizu