Annulering

  1. Graag bij de annulering uw adresgegevens, contactgegevens en bankrekeningnummer noteren. Het bankrekeningnummer (IBAN) dient te corresponderen met de rekening waarmee u de betaling aan Slaapwereld Online gedaan heeft. Verdere voorwaarden betreffende het terug te betalen bedrag leest hierna onder “herroepingsrecht”. 
  2. Annuleert u de bestelling nadat de bestelling aan u verzonden is, zult u de bestelling op eigen kosten moeten retourneren aan Slaapwereldonline.nl. Het gehele aankoopbedrag inclusief de kosten voor het verzenden naar u, zullen worden teruggestort. 
  3. Een annulering dient schriftelijk aan Slaapwereldonline kenbaar gemaakt te worden. Dit kan per e-mail of per post. Voor contactgegevens van Slaapwereldonline.nl kunt u terecht in het menu "Contact". Voor een snelle afwikkeling van uw retour vragen wij u om bij het melden van uw annulering in ieder geval uw volledige naam, telefoon- en ordernummer te vermelden.
  4. Annuleren mag tot 14 dagen na levering. 
  5. Wij betalen u terug op dezelfde wijze als u heeft betaald (voor zover technisch mogelijk). Indien u echter uw rekeningnummer opgeeft zullen wij het bedrag daarop terugstorten. 
  6. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Slaapwereldonline.nl heeft gedaan. Reeds betaalde bedragen wordenzo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na annulering aan u terugbetaald.

Voor volledige terugbetaling is het van belang om rekening te houden met de volgende punten:
- het product is onbeschadigd, niet vervuild en zit in de - indien redelijkerwijs mogelijk - originele verpakking;
- het product is ongebruikt en ongemonteerd.
Daarnaast kunnen de volgende producten niet geretourneerd worden:
- producten die speciaal voor je op maat zijn gemaakt en/of zijn gepersonaliseerd (zoals sommige boxsprings en matrassen);
- om hygiënische reden is het niet mogelijk om producten zoals hoofdkussens en dekbedden terug te nemen, wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

 

Uw herroepingsrecht 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag dat de door ons of door derden geleverde producten in uw bezit zijn. Na deze melding heeft u vervolgens nog 14 dagen om de artikelen terug te sturen.

Indien het product niet opgestuurd kan worden (door bijvoorbeeld de omvang) en door ons opgehaald moet worden brengen wij €75,- aan kosten in rekening.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, veroeken wij u contact met ons op te nemen en via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of per e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Wij zullen na het ontvangen van uw aanvraag voor herroeping een ontvangstbevestiging per e-mail sturen.