Velda

Onze Velda collectie is zeer uitgebreid en dankzij onze onafhankelijke adviseurs profiteert u van het beste advies.

Velda Producten

Ondek onze collectie Velda producten

 

Velda Boxspring staat voor kwaliteit en comfort

Velda Boxsprings

Met een Velda boxspring kiest u voor kwaliteit en een hoog ligcomfort
Velda matras, hoge kwaliteit en vakkundig advies van onze slaapexperts

Velda matrassen

Velda combineert 60 jaar ervaring en know-how met de meest vooruitstrevende technieken op het vlak van slaapcomfort.
Velda Toppers

Velda toppers

De Velda topmatrassen complementeren uw matras en zorgen voor een naadloze aansluiting met uw lichaam.
Slaapwereld vestiging Bussum

Velda outlet producten

In de outlet hebben wij producten die licht gebruikt (showroom modellen) of die geretourneerd zijn.

Velda Matrassen

De Velda matrassen staan bekend om hun goede kwaliteit en de scherpe prijs. Wanneer je kiest voor een Velda matras dan kies je voor een goede prijs/kwaliteits verhouding. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Velda P300 (Pocket 300) matras. De P300 is verkrijgbaar in vele varianten, zo heb je verschillende afdeklagen voor de Velda Pocket 300; Velda P300 HR afdeklaag en de Velda P300 Visco

Velda Topmatrassen

De volgende soorten topmatras zitten in de Velda collectie:

De bekende toppers van Velda zijn onder andere de Velda Versus Topper HR/Koudschuim of bijvoorbeeld de Velda Versus Topper Visco/Traagschuim

Slaapwereld heeft een ruime collectie van Velda bedden. Je bestelt je Velda boxspring eenvoudig online, of kom naar een van onze winkels in Woerden of Bussum. In onze collectie vind je ondere de Velda Larvik boxspring, de Velda Versus boxspring en de Velda Poqqet boxspring, de nieuwste serie luxe boxsprings van Velda. Maar ook de Velda Fly vind je bij ons in de winkel, het slanke en elegant boxspring-concept als tegenhanger van de vaak wat massievere boxsprings. 

Velda bedden. A-klasse kwaliteitsbedden uit Belgie!

Velda is actief sinds 1954 op de beddenmarkt en inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere beddingfabrikanten in Europa als familiebedrijf. Velda bedden zijn van A-klasse kwaliteit en zorgen voor een goede nachtrust. De laatste technologieën, waaronder ventilerend 3D textiel en 100% pocketvering zijn verwerkt in de Velda bedden, zorgen voor optimale ventilatie en een ergonomisch comfort! Je kunt zelf uw persoonlijke boxspring van Velda samenstellen van het hoofdbord tot aan de poten die eronder zitten. 

Garantie & Bezorging

Op elk Velda bed, zit een (degressieve) garantietermijn van vijf jaar (vanaf de aankoopdatum) op slaapcomfort. Op elektrische onderdelen geldt een garantie van 2 jaar Onder deze garantie valt onder andere gratis reparatie of het vervangen van onderdelen als gevolg van materiaal-en fabricagefouten vanuit Velda. En draad- en framebreuk is in de geschiedenis van Velda nog niet voorgekomen, daar kunt u altijd voor terugkomen bij ons. De boxspring word gratis bij je thuis gemonteerd, nadat wij met je een afspraak hebben ingepland voor de bezorging. Ben je benieuwd geworden naar een boxspring van Velda? Kijk gerust op onze website. Je vind ons daarnaast ook op Facebook en instagram! Twijfelt u toch nog of heeft u vragen? Aarzel niet en kom langs in een van onze winkels in Woerden of Bussum. Wij staan hier klaar voor je om passend advies te geven onder het genot van een kop koffie of fris!